Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (4.39 secunde)
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca la alegerile locale se va vota "o femeie gonflabila, umflata cu aer", deoarece functia de presedinte de Consiliu Judetean este "goala", nu are niciun continut.
Mizam de asemenea si pe mass-media ca factor de stabilitate si securitate prin informarea corecta si la timp a cetatenilor", a declarat ieri directorul SPP si coordonator al Comandamentului, generalul Lucian Pahontu.
Cristian Diaconescu (PSD) - 21 de prezente, Marian Oprea (PNG-CD) - 17 prezente si Lucian Bolcas (PRM) si Petre Roman (FD) - cate 15 prezente.
In privinta PSD- "Constantin Titel Petrescu", candidatul pentru presedintia CJC este Dumitru Lucian Lugoci. Cat priveste PSR, lista pentru consilieri locali este deschisa de Dumitru Valentin Adem, liderul organizatiei constantene a acestui partid.
Conservatorii l-au prezentat ieri pe candidatul lor pentru Primaria Constanta, actorul Lucian Iancu. Acesta a declarat ca a fost toata viata in opozitie, aducand aminte de episodul in care a plecat in cursa pe mare chiar in ziua alegerilor, desi el insusi candida pentru un post de parlamentar.
Alaturi de el s-a aflat si prefectul Tulcei, Lucian Simion, care a adaugat ca toate evenimentele vor fi promovate si in judetul sau.
Deputatii PRM, prin intermediul raportorului Lucian Bolcas, se pronunta si ei pentru inceperea urmaririi penale in cazul Miron Mitrea pe motiv ca Legislativul nu are ca atributie evaluarea probelor privind vinovatia unui deputat, exista probe care se refera la fapte concrete, dar si un autodenunt, care impune verificarea sa penala.
Lucian Iftimie a anuntat ieri ca demisioneaza din functia de presedinte al Asociatiei Investitorilor din Statiunea Turistica Venus (AISTV), considerand ca si-a incheiat misiunea odata cu inlaturarea din functie a fostului primar Zanfir Iorgus.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Este vorba despre social-democratul Lucian Balut, care a ajuns deputat dupa moartea colegului sau de partid Corneliu Dida. Balut si-a inceput mandatul pe 5 februarie 2008.
Comisia pentru Sanatate Publica ii are ca membri pe deputatii Cristian Radulescu si Sorin Paveliu, fostul ministru Mircea Cinteza si Lucian Duta (consilier general in CGMB, medic la Spitalul Universitar).
Din partea PSD, vor candida, pe langa Alexandru Mazare, si deputatul Lucian Balut, si Cristina Dumitrache, dar si deputatul Eduard Martin.
El a mai precizat ca in fruntea listei de candidati pentru alegerile parlamentare din toamna se afla oameni de valoare din PRM: Ilie Ilascu, Lucian Bolcas, Anca Petrescu, Gheorghe Buzatu.
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele PRM a anuntat ca la intalnirea de la Cotroceni va fi insotit de deputatul Lucian Bolcas si de senatorul Gheorghe Funar.
"Nu, el a avut o misiune mult mai grea la Bruxelles si l-am sprijinit de la distanta si chiar direct prin Lucian Bolcas, care a apreciat pozitia sa prudenta".
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori:
Astfel, presedinte va ramane in continuare Corneliu Vadim Tudor, secondat de vicepresedintele executiv Lucian Bolcas. Vicepretedinti ai PRM vor fi Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Petre Popeanga, Carol Dina, Nicolae Iorga si Constantin Gaucan.
PRM a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti cererea de preschimbare a termenului de judecata pe fond din noiembrie in luna octombrie, in procesul in care acest partid cere anularea HG de stabilire a colegiilor uninominale, a declarat vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.
Toti asteapta sa fie celalalt primul si uite asa o tinem cu 1,5 lei pe kilometru pana cand o sa se invecheasca tot parcul de masini si nu o sa mai avem cu ce iesi pe strada", ne-a declarat presedintele Camerei Taximetristilor din Galati, Lucian Munteanu.
google-analytics.com